Fotografija: Prekidi u napajanju mogući su zbog radova na dalekovodu/ Foto: Zeljko Hajdinjak, Niksa Stipanicev/Cropix
Galerija
Prekidi u napajanju mogući su zbog radova na dalekovodu/ Foto: Zeljko Hajdinjak, Niksa Stipanicev/Cropix

Čazma, Štefanje i okolna mjesta sutra neće imati struje. Evo detalja

Zbog radova na rekonstrukciji 35 kilovoltnog dalekovoda Šumećani-Čazma, kojim se napaja grad Čazma i okolna mjesta bit će prekida u napajanju na cijelom području od 10:00 do 13:00 sati, kažu iz HEP-aOlujno nevrijeme koje je 15. rujna pogodilo Bjelovarsko-bilogorsku županija najveće štete nanijelo je Čazmi i okolnim mjestima. Kako smo ranije pisali OVDJE, to područje neko je vrijeme bilo bez struje jer je srušen dalekovod. 

Iako je stanje vrlo brzo stabilizirano, posljedice se još uvijek otklanjaju, pa je tako ovih dana iz HEP ODS d.o.o., DP Elektra Križ stigla obavijest da će veliki dio naselja na tom području zbog radova na dalekovodu biti bez struje u utorak, 11. listopada.

Prekidi u napajanju

- Obavještavamo cijenjene potrošače da će zbog radova na rekonstrukciji 35 kilovoltnog dalekovoda Šumećani-Čazma, kojim se napaja grad Čazma i okolna mjesta biti prekida u napajanju na cijelom području dana 11.10. 2022 godine u terminu od 10:00 do 13:00 sati, kažu iz HEP-a.

Dalekovod nije izdražao nalet vjetra/Foto: Čitatelj
Dalekovod nije izdražao nalet vjetra/Foto: Čitatelj

Konkretno, u tom razdoblju prekidi su mogući u dijelu Čazme, odnosno ulicama Milana Novačića (od kbr. 23 do 181 i od 44 do 158), Kralja Zvonimira, Bana Jelačića, Grge Jankesa i Ribarska te cijela naselja Gornji i Donji Draganec, Komuševac, Sisčani, Zdenčec, Vagovina, Štefanje, Staro Štefanje, Blatnica, Grabovnica, Daskatica, Štefanje Breg, Laminac, Starine, Gornja i Donja Šušnjara, Martinac, Novo Selo,Gornji i Donji Miklouš, Vučani, Grabovnica, Milaševac i Bojana.

Mole za razumijevanje

Također, iz HEP-a dodaju i to od 10 do 10 i 30 te od 12 i 30 do 13 sati struje neće biti na cijelom području Grada Čazme.

- Molimo cijenjene potrošače za razumijevanje, a u slučaju loših vremenskih prilika radovi se odgađaju, zaključili su iz HEP-a.