Fotografija: Članovi udruge često djecu pokušavaju naučiti koliko se važno baviti sportom/Foto: Facebook Argonauti
Galerija
Članovi udruge često djecu pokušavaju naučiti koliko se važno baviti sportom/Foto: Facebook Argonauti

Argonauti i Djed Božičnjak sutra u 10 sati pozivaju bjelovarske mališane na druženje

"Zamislili smo da naše druženje bude popraćeno prigodnim božićnim pjesmama, a klincima ćemo podijeliti majice i slatkiše", kazao nam je Tomislav Smrček – ČončBJELOVAR – Budući da je prošlotjedno druženje Argonauta, Djeda Božićnjaka i bjelovarskih mališana otkazano zbog obilne kiše, isti događaj planiran je ove subote. 

Dakle, u subotu, 11. prosinca s početkom u 10 sati pored bjelovarskog paviljona mališane čeka pravo iznenađenje. Argonauti, bjelovarska najjača sportska udruga, odlučila je svoje vrijeme posvetiti djeci i to kako bi ih educirali i motivirali da se bave sportom.

Bjelovarski veslači spremni su za Maraton/ Foto: Argonauti Bjelovar
Bjelovarski veslači spremni su za Maraton/ Foto: Argonauti Bjelovar

Iz tog razloga već su ranije za njih organizirali nekoliko radionica pod nazivom „I ja želim biti Argonaut“. Druženje s djecom na paviljonu ove subore dio je tog projekta, a gost druženja bit će i Djed Božićnjak.

Dijelit će majice i slatkiše

Spomenimo, neke od ovogodišnjih aktivnosti bile su akcije „Kupom u dahu“ i „Valovi energije – HEP“, a što još veliko planiraju u 2022. godini, Argonauti će najaviti upravo na druženju s najmlađima.

Osim druženja, Argonauti su za mališane pripremili i simbolične nagrade koje će im donijeti Djed Božićnjak.

Tomislav Smrček Čonč, kapetan Argonauta/Foto: Martina Čapo
Tomislav Smrček Čonč, kapetan Argonauta/Foto: Martina Čapo

- Zamislili smo da naše druženje bude popraćeno prigodnim božićnim pjesmama, a klincima ćemo podijeliti majice i još neke sitnice u vidu slatkiša. Najvažnije da se podružimo, zato će Argonauti rado odgovarati na sva pitanja bjelovarskih mališana – kazao nam je predsjednik udruge Tomislav Smrček – Čonč dodavši kako se nada velikom odazivu klinaca.

I naravno, organizatori se ovog vikenda nadaju snijegu, a ne obilnoj kiši koja im je prošli vikend pokvarila druženje s najmlađim Bjelovarčanima. Istome se nadamo i mi.