Fotografija: Foto: RTL/ Andrej Bublić oduševio je svojim jelima dame
Foto: RTL/ Andrej Bublić oduševio je svojim jelima dame

Argonaut iz Bjelovara Andrej Bublić oduševio dame u Večeri za pet: "Sve mu dale 10 bodova!"

Domaćin je ekipi za kraj ugodne večere uručio i prigodne poklone, a potom je stiglo i iznenađenje - iluzionist Kris.Ugostitelj Andrej Bublić iz Bjelovara, ujedno i član bjelovarskih Argonauta, ugostio je protukandidate prvog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 38 bodova. Od Ive, Željke i Darinke domaćin je dobio deset bodova, dok je od Gorana dobio osmicu. "Zbog predjela koje je bilo prejednostavno i deserta koji je bio kiseo", otkrio je Goran, piše RTL.

Pripravu večere započeo je Andrej glavnim jelom naziva 'Ko će ga prvi okinut'?'. "U glavnom jelu je grah", pogodila je Iva. Željka je prognozirala svinjetinu, a uskoro je Andrej objasnio da radi roštilj od piletine i vratine u pacu te graha na bijelo. Uslijedila je priprava deserta - 'Bijeli trokut'. "To bi moglo biti nešto sa sirnim namazom i keksom", ispravno je otkrila Željka. Iza deserta se skrivao cheesecake, a potom je uslijedilo predjelo 'Drveni kut 45'. "Nekakvi naresci pod kutem od 45 izrezani", pretpostavila je Željka o predjelu. Domaće nareske je Andrej ponudio s roladom od bjelanjaka. Nakon priprave jela, Andrej se okrenuo pripremi za dolazak gostiju, a oni su se sreli u kombiju.

Domaće namirnice

No, nisu se upoznali baš svi - Iva i Željka su kume i srele su se u kombiju. Nisu znale da će nastupati u 'Večeri za 5'. Na dočeku je postalo jasno da se znaju i Andrej i Goran, a onda je domaćin upoznao i ostatak ekipe. "Osjetila se mala trema, ali bio je nasmijan i lijepo nas je ugostio", otkrila je Iva. Za aperitiv je domaćin ponudio šljivovicu, viljamovku, travaricu... Veliki izbor pića pohvalio je Goran. "Bila je dosta jaka marelica, ali je bila jako pitka", zaključila je Iva.

'Drveni kut 45' stigao je prvi na stol. "Izgled predjela je bio 'z brda z dola'. Bilo je svega, ali da je ljepše posložio, bilo bi ljepše", otkrio je Goran. Domaćin je dobio pohvale od Darinke za roladu, ali i za njegov interes za sve goste. "Radi se o domaćim namirnicama, predjelo je bilo odlično", komentirala je predjelo Iva. "Svi su se ukusi povezali, sve se super uklapalo", dodala je Željka. 

Iznenađenje večeri

Nakon ukusnog predjela, uslijedilo je glavno jelo - grah i meso s roštilja. "Nije izgledalo baš lijepo, nedostajalo je boja, voljela bih da je bilo servirano u tanjuru", komentirala je izgled glavnog jela Iva. "Ne jede svatko grah za večeru", dodao je Goran rekavši da je možda trebao biti poslužen još neki prilog uz meso. "Ne volim slano, bilo mi je ukusno", dodala je Darinka. 

Za kraj, stigao je pred ekipu cheesecake! "Klasični cheese s preljevom od čokolade, lijepo je izgledalo", komentirala je Željka. Iako je posumnjala u to da je domaćin sam radio kolač, povjerovala mu je nakon što je domaćin opisao proces izrade. "Baš se sve podudaralo", komentirala je Darinka. Udijelio je domaćin ekipi za kraj ugodne večere i prigodne poklone, a potom je stiglo i iznenađenje - iluzionist Kris! Mladić je oduševio ekipu, a Andrej je bio zadovoljan svojom večerom. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!