Fotografija: Osiguran je obrok za sve sudionike, a moguć je i najma e bicikla uz prethodnu najavu/Foto: Srećko Niketić/CROPIX (ilustracija)
Osiguran je obrok za sve sudionike, a moguć je i najma e bicikla uz prethodnu najavu/Foto: Srećko Niketić/CROPIX (ilustracija)

Odgođena šumska biciklijada i dječja biciklistička utrka održat će se ove nedjelje na Omanovcu

Ukupna dužina biciklijade je oko 7 kilometara, a sudionici će cijelim putem imati priliku uživati u predivnoj prirodi kroz šumovite predjele oko izletišta Omanovac




Nakon što je prošlog vikenda odgođena zbog lošeg vremena, Šumska biciklijada i dječja biciklistička XC utrka bit će održana ove nedjelje 26. rujna na uređenom Bike parku Omanovac, a u organizaciji Udruge CRO OUTDOOR.

Kružna staza

Biciklijada počinje od 10 sati, a bit će održana na XC biciklističkoj kružnoj stazi „Kuna“, ukupne dužine 6,3 kilometara. Staza je široka oko 3 metra te nema većih uspona ni nizbrdica. Ukupna dužina biciklijade je oko 7 kilometara, a sudionici će cijelim putem imati priliku uživati u predivnoj prirodi kroz šumovite predjele oko izletišta Omanovac.

Potpuno sigurna za vožnju

Od 12 sati biti će održana i dječja biciklistička XC utrka za djecu od 10 do 14 godina. Start i cilj je izletište Omanovac, sama staza je izvrsno označena i potpuno sigurna za vožnju .

Osiguran je obrok za sve sudionike, a moguć je i najma e bicikla uz prethodnu najavu. Obavezna prijava sudionika na: 099/417-3338 iili na mail: jure.rosic@gmail.com