Fotografija: Želja je izboriti Ligu za prvaka/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Želja je izboriti Ligu za prvaka/ Foto: Deni Marčinković

I Kesizupci startali s pripremama: "Želimo napraviti korak više, odnosno uči u Ligu za prvaka"

Posebno me veseli što smo uspjeli vratiti dvojicu domaćih igrača, Mirana Valinčića i Amona Vidovića, a i Mislav Trninić rodom je iz Bjelovara, kaže trener Josip Pećina



Za razliku od djevojaka koje su na samom startu doživjele šok, o čemu više pročitajte OVDJE, prvi trening bjelovarskih rukometaša uoči početka priprema za novu sezonu protekao je u ozračju kako i priliči takvom događaju. 

Ekipa nije doživjela veće promijene u odnosno na prošlu sezonu/ Foto: Deni Marčinković
Ekipa nije doživjela veće promijene u odnosno na prošlu sezonu/ Foto: Deni Marčinković

Nakon uvodnih riječi sportskog direktora Miroslava Habijaneca te trenera Josipa Pećina, Kesizupci su tradicionalno odigrali nogomet, a već od sutra očekuju ih "pravi" treninzi. Atmosfera u ekipi je odlična, tim više što je sastav doživio tek male promijene u odnosno na prošlosezonski. 

Manje promjenu u sastavu

Kako se moglo čuti, klub su napustili Matej Vuleta, Jovan Miličević i Danilo Živković, dok su se u staro jato vratili Miran Valinčić i Amon Vidović te Mislav Trninić koji je stigao iz Novog Zagreba.

- Prvenstveno želim vam što manje ozljeda, a što se ciljeva odnosno rezultata u novoj sezoni tiče, mislim da možemo biti bolji u odnosno na prošlu, a to bi značilo ulazak u Ligi za prvaka, pored ostalog poručio je Habijanec prvotimcima.

Igračima se obratio sportski direktor Miroslav Habijanec/ Foto: Deni Marčinković
Igračima se obratio sportski direktor Miroslav Habijanec/ Foto: Deni Marčinković

Na sličnom tragu bio je i trener Josip Pećina.

Liga za prvaka je želja

- Baš kao i prošle sezone, neće biti tragedija ako ne uđemo među šest najboljih, ali svakako ćemo tome težiti. Iako su nas trojica igrača napustila, uspjeli smo popuniti te pozicije. Posebno me veseli što smo uspjeli vratiti dvojicu domaćih igrača, a i Mislav Trninić rodom je iz Bjelovara. Žao mi je što nismo uspjeli realizirati dolazak Marija Vuglača, međutim veliki broj operacija ipak je ostavio posljedice i njegovo tijelo više ne može podnijeti tolike napore, naglasio je strateg Kezisubaca Josip Pećina.

Josip Pećina zadovoljan je izborom igrača/ Foto: Deni Marčinković
Josip Pećina zadovoljan je izborom igrača/ Foto: Deni Marčinković

Što se pripremnih utakmica tiče, prva je na rasporedu već za dva tjedan, a protivnik će biti Gorica.

- Dogovorili smo dvije utakmice s njima, baš kao i s KTC-om. Također, nastupit ćemo i na turniru u Gospiću, gdje ćemo odigrati dvije utakmice, a zadnju provjeru imat ćemo protiv Ivanić Grada, zaključio je Ćiro Pećina.