Fotografija: Foto: Boris Kovacev/CROPIX
Foto: Boris Kovacev/CROPIX

Argentinci u panici, hoće li Messi igrati protiv Hrvatske? Napravio je nešto što je Fifa strogo zabranila

Zbog žutih kartona u utorak sigurno nema Gonzala Montiela i Marcosa AcuneMože li Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) kazniti najboljeg argentinskog nogometaša Lionela Messija, u strahu se pitaju argentinski mediji uoči polufinala na svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske, pišu Sportske novosti.

FIFA je otvorila disciplinski postupak protiv reprezentacija Argentine i Nizozemske zbog rekordnog broja žutih kartona na njihovom susretu četvrtfinala, kada je španjolski sudac Antonio Lahoz ukupno pokazao čak 18 žutih kartona.

Komentirao je suđenje

No, argentinski mediji u strahu komentiraju činjenicu da je Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca što je jednim od članka FIFA-e zabranjeno. Jednom dijelu medija je poručio kako „ne želim govoriti o suđenju jer bih mogao biti kažnjen, ali su svi vidjeli što se događalo“, no argentinski Clarin jednako tako navodi da je Messi govorio i kako su „Nizozemci izjednačili na 2-2 nakon nepostojećeg prekršaja“ što je bio samo nastavak „općenito lošeg suđenja“.

Uoči utakmice polufinala protiv Hrvatske, koja se igra u utorak od 20 sati na Lusail stadionu, Clarin naglašava i neigranje dvojice Argentinaca protiv Hrvatske zbog žutih kartona. I dok bi se izostanak Gonzala Montiela trebao jednostavnije nadomjestiti, piše Clarin, neigranje Marcosa Acune mogao bi biti veliki problem, prenose Sportske novosti.

Iskusni 31-godišnji igrač Seville Acuna odlično je odrađivao posao na lijevoj argentinskoj strani te je bio jedan od boljih argentinskih igrača na prvenstvu.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!