Fotografija: Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Dalić: "Mi nismo normalni! Ovo je za branitelje, za cijelu Hrvatsku..., ali i za one koji pišu o nama!"

Svi hrvatski reprezentativci bili su precizni s 11 metara, veliki Domagoj Livakovć obranio je Rodrygu, dok je Marquinhos pogodio vratnicu



Prva izjava Zlatka Dalića nakon nakon povijesnog ulaska u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru i izbacivanja Brazila bila je za pamćenje, jednako kao i junačka predstava Vatrenih protiv Neymara i društva, pišu Sportke novosti.

"Ovo je čudo! Svaka čast dečkima, svima! Sjajna utakmica, izbacili smo najvećeg favorita i svima kažem - ovo je prava Hrvatska, kad treba, kad je najvažnije onda smo ovakvi! Rekao sam - nemojte nas nikada podcijeniti, ma ponos do neba! Ali ovo nije naš kraj", rekao je oduševljeni izbornik sa suzama u očima u jednom dahu i nastavio:

"Ovo je pobjeda cijele Hrvatske, ali i igrača. Svi su dali maksimum, hvala onima koji su na klupi i žive i trpe za uspjeh", rekao je izbornik, a onda poslao i poruku kritičarima:

"Ja bih pozdravio i sve naše ‘prijatelje‘ koji pišu o reprezentaciji, evo ovo je i za vas", rekao je Dalić, pa poslao zahvalu svim Hrvatima u domovini i u svijetu.

"Veliki pozdrav svim Hrvatima, ma svima koji nas podržavaju, uživajte hrvatski branitelji, ovo je bilo za vas. Presretan sam, da mi sa tri i pol milijuna stanovina ulazimo u polufinale drugi put zaredom, pa to je.... Svima ću sada reći... mi nismo normalni", prenose Sportske novosti.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!