Fotografija: Foto: Public
Galerija
Foto: Public

Public uvodi novi party petkom: "Uz naručeno piće naručite i pjesmu koju volite!"

Daruvarski Public petkom će organizirati OPEN MIC PARTY na kojem će gosti moći birati do pet pjesama po stolu za još bolju atmosferu pod egidom "pet veseljaka bez narodnjaka"Daruvarski Public caffe ovog petka (10. 2.) s početkom u 20:00 sati organizira novi tip tuluma - OPEN MIC PARTY - i poziva sve koji vole pozitivnu atmosferu da se dođu zabaviti!

Naime, u petak svaki gost uz svako naručeno piće automatski stječe pravo naručivanja pjesme po vlastitom izboru koja će još više podići atmosferu. 

- Želimo da gosti i u glazbenom dijelu sudjeluju u kreiranju pozitivne atmosfere i da svatko od njih koji se u petak navečer odluče zabaviti u Publicu može naručiti pjesmu koja će atmosferu učiniti još boljom. Public caffe je mjesto dobre i pozitivne zabave, a OPEN MIC PARTY je sjajan način da ljudi uživaju uz glazbu koju vole i koju mogu sami izabrati - kaže Bruno Marić, jedan od suvlasnika Publica. 

Svaki stol ima pravo, uz naručeno piće, naručiti maksimalno pet pjesama.    

(Tekst se nastavlja ispod plakata)

Foto: Public
Foto: Public

Naravno, u skladu s novom politikom Publica, neće se moći naručiti "narodnjaci" nego urbana domaća i inozemna glazba, pa je uz ime događaja OPEN MIC PARTY dodano i "pet veseljaka bez narodnjaka", što se odnosi na maksimalno pet naručenih pjesama po stolu.

- Ulaz je besplatan, zato nemojte propustiti priliku i vidimo se na prvome OPEN MIC PARTYJU! - poručuju iz Publica.

Rezervacije za stolove se primaju na broj: 095/364-44-56

(Sponzorirani sadržaj)