Fotografija: Komičar Peđa Bajović/Foto: Tomislav Krišto/CROPIX
Galerija
Komičar Peđa Bajović/Foto: Tomislav Krišto/CROPIX

Ponajbolji hrvatski komičar Peđa Bajović dolazi u Daruvar za Valentinovo nasmijati vas do suza!

Zahvaljujući svom stand-up showu "The Balkan Brain" svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije, Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalogPedja Bajović, pionir i veteran domaće scene i međunarodno najpriznatiji stand-up komičar dolazi u DARUVAR 14. veljače, za Valentinovo!  

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru! Da je riječ o sjajnom komičaru potvrđeno je i na velikim svjetskim festivalima, svojevremeno ga na natjecanju svrstavši u društvo pet najboljih komičara svijeta.

Pogledajte dio nastupa Peđe Bajovića: 

Iako je završio nekoliko fakulteta; od sociologije i filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji - točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe - bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji.

Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine, ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom o našoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze.

Komičar Peđa Bajović/Foto: Tomislav Kristo/CROPIX
Komičar Peđa Bajović/Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Ovaj naš prostor je prostor neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: ‘"S NOGU – sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije"’, "MUŠKARAC – o parenju i razmnožavanju’" i ‘"ROK TRAJANJA’".

Pogledajte dio nastupa Peđe Bajovića: 

Upravo zahvaljujući svom stand-up showu "The Balkan Brain" koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti!

___________________________

Predstava: MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)

Plakat za nastup Peđe Bajovića u Daruvaru
Plakat za nastup Peđe Bajovića u Daruvaru

Ovo je predavanje o superiornosti ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita... Jedno sasvim normalno i moderno muško,a kako se nositi s biti muškarac, dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Sve o predstavi i komediji na: www.PedjaBajovic.com!

Svoje ulaznice nabavite u  PUBLIC CAFFE Daruvar ili putem Entrio sistema  na OVOM linku!