Fotografija: Čak 52 mala rukometaša sudjeluje na Kampu u Daruvaru/ Foto: Predrag Uskoković
Galerija
Čak 52 mala rukometaša sudjeluje na Kampu u Daruvaru/ Foto: Predrag Uskoković

Mali rukometaši iz cijele Hrvatske oduševljeni Kampom u Daruvaru: "Uvjeti su stvarno odlični!"

Smještaj je u potpunosti nov, svi objekti koji se koriste su u neposrednoj blizini, odnosno "na pet minuta", kaže nam jedan od organizatora Zoran Grkinić
U tijeku je drugi dan Rukometnog kampa u Daruvaru na kojemu sudjeluje čak 52 malih rukometaša iz Siska, Kutine, Petrinje, Nove Gradiške, Garešnice, Novske i Daruvara. Prema riječima jednog od organizatora Zorana Grkinića, sve se odvija po zacrtanom planu, a ono što je najvažnije, mališani su više nego zadovoljni.

<p>Svečano otvorenje održano je na Sokolu/ Foto: Predrag Uskoković</p>

Svečano otvorenje održano je na Sokolu/ Foto: Predrag Uskoković

- Djeca su zbilja oduševljena, baš kao i svi treneri. Uvjeti su nam zbilja odlični. Smještaj je u potpunosti nov, svi objekti koji se koriste su u neposrednoj blizini, odnosno "na pet minuta". Jučer su odrađeni i prvi treninzi, točnije svojevrsna testiranja, kako bismo dječake pravilno rasporedili po grupama, objašnjava Grkinić.

Nešto lošiji vremenski uvjet također nisu stvarali probleme te su obje generacije jučer i jutros trenirali u dvorani, a s obzirom na proljepšanje vremena, popodnevni trening jedna grupa odrađuje na Stadionu Sokol.

<p>Mališani su jučer trenirali u dvorani/ Foto: RK Daruvar</p>

Mališani su jučer trenirali u dvorani/ Foto: RK Daruvar

- Danas su posjetili i TVP-u Aquae Balissae, što je klince posebno razveselilo. Također, sutra su na rasporedu jutarnji i popodnevni treninzi, kao i druženja, dok ćemo u nedjelju odigrati i mini turnir te izabrati najbolje pojedince, odnosno sedmorke, dodaje Grkinić.

<p>Organizatori su više nego zadovoljni dosadašnjim dijelom/ Foto: RK Daruvar</p>

Organizatori su više nego zadovoljni dosadašnjim dijelom/ Foto: RK Daruvar

Svečano otvorenje kampa održano je jučer na Sokolu, a podršku budućim Duvnjacima, Cindrićima i Mandićima iskazali su i daruvarski gradonačelnik Damir Lneniček te saborski zastupnik Vladimir Bilek.

<p>Vladimir Bilek, Damir Lneniček, Dragutin Moslavac i Zoran Grkinić/ Foto: Predrag Uskoković</p>

Vladimir Bilek, Damir Lneniček, Dragutin Moslavac i Zoran Grkinić/ Foto: Predrag Uskoković

Spomenimo i to da brigu o djeci vodi čak pet trenera iz to Dragutin Moslavac iz Kutine, ujedno i osnivač Kampa te Domagoj Orlić iz Siska, Goran Bobić iz Ivanić Grada, Vladimir Pipal iz Kutina i Josip Habek iz Popovače.

<p>Treneri u rukometnom kampu/ Foto: Predrag Uskoković</p>

Treneri u rukometnom kampu/ Foto: Predrag Uskoković