Fotografija: Ugovor s obitelji Malina potpisao je gradonačelnik Josip Bilandžija/ Foto: KruGarešnica.info
Galerija
Ugovor s obitelji Malina potpisao je gradonačelnik Josip Bilandžija/ Foto: KruGarešnica.info

Obitelj Malina iz Njemačke otvorila tvrtku u Tehnološkom parku Garešnica

Već imamo dogovorenu narudžbu za jednu renomiranu vatrogasnu službu, ali i još nekoliko drugih poslova, poručio je MalinaObitelj Malina iz Njemačke prije nekoliko mjeseci je stigla u Garešnicu. U obližnjem Dišniku su kupili i kuću, a danas ovdje pokreću i posao, javlja KruGarešnica.info.

Potpisivanjem ugovora postali su novi korisnici Tehno parka, u kojem će dio prostora koristiti za laboratorij. Poslovanje u prvom zamahu vežu uz automobilsku industriju i proizvodnju električnih komponenti, no najavljuju dodatno širenje na druge gospodarske grane zajedno s partnerima, poput opreme za vatrogastvo.

- Već imamo dogovorenu narudžbu za jednu renomiranu vatrogasnu službu, ali i još nekoliko drugih poslova, poručio je Malina.

Tvrtka obitelji Malina novi je stanar Tehnološkog parka Garešnica/ Foto: KruGarešnica.info
Tvrtka obitelji Malina novi je stanar Tehnološkog parka Garešnica/ Foto: KruGarešnica.info

Pri potpisivanju ugovora koji im dio razdoblja omogućuje besplatno korištenje prostora, gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija ponovno je istaknuo kako se time želi poticati dobro poslovno okruženje.

- Otvaranje novih tvrtki pokazatelj je da se ide u dobrom smjeru. Obitelji Malina želimo puno uspjeha s novom tvrtkom. Također, zahvaljujemo im što su uopće došli u naš grad i ovdje pokrenuli tvrtku. To je još jedan dokaz da je Garešnica jedna topla sredina, poručio je Bilandžija za KruGarešnica.info

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!