Fotografija: Foto: Mario Barać
Galerija
Foto: Mario Barać

Proljeće na Omanovcu kreće s ludim pub kvizom "Suton pameti", imate još 2 dana za prijavu!

Plan je da (pro)ljetna sezona na Omanovcu bude produžena pa se za sve ljude dobre volje, željne znanja, ljubitelje prirode i društva, dobre kapljice i klope priprema trodjelni programSvi smo već navikli da zadnji vikend u kolovozu na Omanovcu iznad Pakraca rezerviramo za manifestaciju „Pozdrav ljetu“ u sklopu koje tijekom tri dana posjetitelji iz raznih krajeva imaju prilike uživati u raznim zabavnim, glazbenim edukativnim i ostalim sadržajima.

(Pro)ljetna sezona

Ove godine plan je da (pro)ljetna sezona na Omanovcu bude produžena pa za sve ljude dobre volje, željne znanja, ljubitelje prirode i društva,  dobre kapljice i klope pripremamo trodjelni program u skopu „Proljeća na brdu“ za koje naš čuveni i nadaleko poznati domaćin Deki kaže:

Dean Nagy Deky, organizator pub kviza "Suton pameti" i ikona Planinarskog doma Omanovac/Foto: Facebook
Dean Nagy Deky, organizator pub kviza "Suton pameti" i ikona Planinarskog doma Omanovac/Foto: Facebook

- Eto, nekako s proljeća odabrali smo par preostalih slobodnih termina za lokal pipl… U objavi su okvirni datumi (14.5., 4.6. i 11.6.) kako biste ih znali podcrtati i kako biste vidjeli sadržaj, a svako događanje posebno ćemo najaviti da bismo Vam dali formu - kaže Dean Nagy Deki, voditelj planinarskog doma Omanovac.

14.5. Pub kviz

- Krećemo 14. svibnja sa Pub kvizom „Suton znanja na Omanovcu“ Vol. 3 (odnosno. njegovo treće izdanje) koje će pripremiti i odraditi dvojac bez kormilara Kuba & Mario… Dosadašnja dva kviza na Omanovcu potvrdila su dvije stvari: da Pakrac, Lipik i okolica definitivno imaju (dobru) kviz scenu te da su Kubina pitanja mrkli mrak! - kaže Deki. 

Foto: PD Omanovac
Foto: PD Omanovac

Prijave zaprima Deki (099/661-5003) ili Mario (099/422-4223). Kviz starta oko 19 sati, a u večernjim satima, negdje od 20 glazbena poslastica. Iz Zagreba nam dolazi akustični band Cover Page koji drma sve, od Valjka do RHCP, a ako želite poslušati kako zvuče: 

U subotu na Omanovac dođite žedni i gladni jer uz stanardan i bogat izbor cuge, pripremam poseban gastro specijalitet - HAMBURGERIONICA sa famoznim Omanovačkim burgerima raznih fela i vrsta!!!

Poseban ambijent na Omanovcu/Foto: Mario Barać
Poseban ambijent na Omanovcu/Foto: Mario Barać

Dakle, ove subote se vidimo na brdu i obucite se ljepše nego likovi na plakatu.

4.6. poezija by Lexy + žestoka svirka

Zatim nam dolazi 4. 6. kada Lexi dovodi ekipu iz Funka. Osim što vozi, Lexi će nas počastiti pokojim tužnim i sjetnim stihom skupa sa Martinom, u pratnji maestra Petrovića, a moglo bi tu biti i ponekih lokalnih poetsko-proznih iznenađenja. Za žešće zvuke tu su momci iz Donky Hot, kao i Nika i Nickelodeons, a njima će se pridružiti i nama dragi gosti iz Osijeka Sing Song Swing koji su na Omanovcu već domaćini. Za rasplesani kraj večeri odnosno početak novog dana biti će zadužen DJ Kuna… Budući da se tih dana u ispodbržju održava kultna manifestacija Multipak, očekuje nas zanimljiv vikend… 

11.6. svirka na terasi - Dobri jajani

Za kraj proljeća na Brdu, a kao uvod u novo godišnje doba, ostavili smo svirku na terasi s mirisom ljeta i znojne žurke koju će proizvesti članovi ansambla mjuzikla Dobri jarani koji su za ovu prigodu bend preimenovali u Dobri Jajani. Bez brige, neće se svirati samo „pušenje“ nego će vas zabaviti neuništivim domaćim i stranim šlagerima i hitovima iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća. A tako i zvuče. 

Zabavno i sadržajno proljeće

Dakle, Omanovac priprema zabavno i sadržajno proljeće, a na vama je da uživate i upijate sadržaje na najljepšem vidikovcu u Slavoniji.

Ulaz na sve manifestacije će biti besplatan. Izlaz se naplaćuje (by Alan Ford).

Si Ju!

Foto: PD Omanovac
Foto: PD Omanovac