Fotografija: Traktor je muškarcu prešao preko zdjelice Foto: Boris Kovacev/CROPIX (ilustracija)
Traktor je muškarcu prešao preko zdjelice Foto: Boris Kovacev/CROPIX (ilustracija)

Poznati lipički poduzetnik teško stradao u Donjem Čagliću: "Traktor je prešao preko njega"

Prema neslužbenim informacijama, kotač traktora mu je prešao preko zdjelice i smrskao je, no srećom, njegove ozljede nisu opasne po životPoznati lipički poduzetnik Mišo Straga (72) teško je stradao u nesreći koja se dogodila jučer oko 9.45 sati u voćnjaku u ulici Roberta Žilija u Donjem Čagliću.

Prema informacijama PU požeško-slavonske, 72-godišnjak je upravljao traktorom marke Lamborghini Cross, daruvarskih registracija te je vožnjom unazad na nagibu došlo do pada vozača uslijed čega je preko njega prešao prednji lijevi kotač traktora. 

Prevezen u Zagreb

Kako doznajemo, vozač je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen prvo u pakračku bolnicu gdje su nakon pregleda konstatirali teške tjelesne ozljede i donijeli odluku da se pacijenta odveze u jednu od zagrebačkih bolnica. Prema neslužbenim informacijama, kotač traktora mu je prešao preko zdjelice i smrskao je, no srećom, njegove ozljede nisu opasne po život.

Inače, Mišo Straga poznati je lipički ugostitelj, vlasnik doma za starije i član Udruge antifašistički boraca i antifašista Pakraca i Lipika.

Vrijedan čovjek

- Čuo sam što se dogodilo, strašno, ali koliko znam, izvan je životne opasnosti. Mišo je jako vrijedan čovjek, što bi se reklo, nikad nema mira. Ako ne radi u Lipiku, onda je u Čagliću na polju. Nadam se da će se brzo oporaviti - rekao nam je jedan Lipičanin. 

Očevid su obavili policajci PU požeško-slavonske, a vezano uz navedeni događaj slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.