Fotografija: Predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žmegač/Foto: Pivovara Daruvar, Mato Pejić/CROPIX
Galerija
Predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žmegač/Foto: Pivovara Daruvar, Mato Pejić/CROPIX

Pivovara Daruvar daje najveće uskrsnice u gradu: "Svaki zaposlenik dobit će ukupno 200 €"

"Svjesni smo da su zadovoljni radnici ključ uspjeha. Ovim potezom htjeli smo im omogućiti još lijepše blagdane i vjerujemo da će im uskrsnica u ovom iznosi dobro doći", kaže Vedrana Vlahović iz Pivovare Daruvar.Kažu da je samo zadovoljan radnik dobar radnik. 

Ipak, neki poslodavci to baš i ne poštuju, pa zanemaruju prava svojih zaposlenika. Srećom, to nije slučaj u Daruvaru gdje će brojni zaposlenici imati lijep Uskrs. 

Naime, čak je i božićnica postala nešto o čemu krajem svake godine često razgovaramo. Hoće li, neće li, koliko, kada... 

Daruvar cijeni i poštuje ovaj običaj pa će tako, primjerice, svi zaposlenici Grada Daruvara dobiti 100 eura. Točnije, dobili su. 

- Želimo svima da se lijepo provedu, odmore i da imaju lijep Uskrs! - rekao nam je gradonačelnik Damir Lneniček. 

Odluka na razini Grada

Isto kaže i direktorica Turističke zajednice Daruvar-Papuk Ivana Plažanin Vuković. 

- Svojim smo zaposlenicima, vjerujem, omogućili lijep Uskrs sa 100 eura koji su već uplaćeni na njihove račune - kazuje nam. 

Jednak iznos uplaćen je i djelatnicima Termalnog vodenog parka (TVP), ali i Daruvarskih toplica. To je odluka na razini Grada, objašnjava nam gradonačelnik Lneniček. 

Foto: Getty Images/iStockphoto
Foto: Getty Images/iStockphoto

Pitali smo se i kako stoji privatni sektor. Jesu li i oni spremni malo nagraditi svoje zaposlenike?

Doznajemo tako kako je daruvarska Irida odlučila isplatiti uskrsnicu na dva načina. Nismo dobili službenu potvrdu, no od zaposlenika saznajemo kako je dogovor da se 92 eura isplati u gotovini, dok će svaki zaposlenik dobiti 79,63 eura vrijedan bon za Konzum. 

Gotovina i potrošački bon

No, najveće uskrsnice dobit će zaposlenici Pivovare Daruvar. Svima poznata zbog svojih sjajnih piva, a od brendova se uvijek izdvaja onog glavno, Staročeško, daruvarska pivovara ove se godine pobrinula da im djelatnici budu zadovoljni. Tako će njihovi radnici dobiti 100 eura na račun i još potrošački bon u vrijednosti 100 eura, dakle ukupno čak dvije stotine eura ili ako bismo računali po staroj valuti, riječ je o iznosu od oko 1500 kuna. Svakako će dobro doći ako znamo u kojem hiperinflacijskom vremenu živimo. 

Predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žmegač/Foto: Pivovara Daruvar
Predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žmegač/Foto: Pivovara Daruvar

- Svjesni smo da su zadovoljni radnici ključ našeg uspjeha. Ovim potezom htjeli smo im omogućiti još ljepše blagdane i vjerujemo da će im uskrsnica u ovom iznosi dobro doći  - rekla nam je Vedrana Vlahović iz Pivovare Daruvar. 

Uz lijepe uskrsnice zaposlenici ovih kompanija zasigurno će imati i lijep Uskrs, što im od srca svima želimo!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!