Fotografija: Garešnička pizzeria Palermo ovog petka organizira Pub kviz/Foto: Pizzera Palermo
Garešnička pizzeria Palermo ovog petka organizira Pub kviz/Foto: Pizzera Palermo

Garešnička pizzerija Palermo poziva: "Prijavite se na pub kviz u petak, sprema se dobra zabava!"

Ekipe mogu imati od 2 do maksimalno 5 članova. Kotizacija po igraču iznosi 10 kuna, a prijaviti se možete u inbox Facebook stranice Pub kviz GarešnicaOvog petka (27.05.) ponovno kreće serija pub kvizova u Garešnici. Prostor održavanja ove mini ljetne serije bit će Pizzeria Palermo koja se nalazi na garešničkoj tržnici, a natjecanje počinje u 20:30 sati.

Ekipe se mogu sastojati od maksimalno 5 ljudi, a prijaviti se možete putem Facebook stranice Pizzerije Palermo, odnosno s porukom u njihov inbox u kojoj trebate navesti i ime vaše ekipe. 

Prostor za natjecanje je velik, igra se na otvorenom, u večernjim satima kako bi svima bilo što ugodnije. Osim pića, ovaj prostor nudi i mogućnost širokog izbora hrane koji je dostupan kvizašima, ako požele.

Pizzeria Palermo poziva sve da im se ovog petka pridruže i da se podruže na pub kvizu nakon pandemije koja je svima zadala puno odricanja. 

Nakon prvog pub kviza koji će se održati u petak, plan je da se pub kviz format održava svaka dva tjedna. Pizzerija Palermo će kvizove organizirati do do srpnja kada će napraviti pauzu zbog špice sezone i potom se opet vratiti kvizovima u rujnu.