Fotografija: Kadar iz filma Napoleon/Foto: Screenshot/Youtube
Galerija
Kadar iz filma Napoleon/Foto: Screenshot/Youtube

U daruvarsko kino stiže epski spektakl Napoleon: "Film donosi najnapetije ikad snimljene bitke"

Film Napoleon, legendarnog redatelja Ridley Scotta, detaljno prikazuje uspon i pad francuskog cara Napoleona Bonapartea



U redovnom kino programu daruvarskog kina ovog su tjedna dva zanimljiva naslova, Disneyjeva animirana komična avantura "Želja" i akcijska biografska povijesna avantura "Napoleon".

"Želja", filmski i glazbeni spektakl oskarovaca zaslužnih za velike hitove „Snježno kraljevstvo 1 i 2” studija Walt Disney Animation i ove će zime dočekati publiku u čarobnom kraljevstvu!

Sinkroniziran na hrvatski

Asha, nadasve pametna djevojčica, izriče želju tako moćnu da je ispunjava kozmička sila – mala kuglica beskrajne energije zvana Zvijezda. Asha i Zvijezda se zajedno suočavaju s najmoćnijim neprijateljem – Kraljem Magnificom. One zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale kako su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.

Kadar iz animiranog filma Želja/Foto: Screenshot/Youtube
Kadar iz animiranog filma Želja/Foto: Screenshot/Youtube

Animirana avantura na rasporedu je svaki dan od četvrtka 23.11. do nedjelje 26.11. s početkom u 18 sati.

Režirao ju je Chris Buck, a kako bi u filmu uživali i najmlađi sinkroniziran je na hrvatski jezik pa su glasove "posudili"   Franka Batelić, Dražen Bratulić, Vanda Winter, Goran Grgić, Matija Cvek, Dea Presečki

Scenarij potpisuju Jennifer Lee i Allison Moore, produkciju Peter Del Vecho a film traje 1 sat i 32 minute

Odrasli će moći uživati u akcijskoj biografskoj i povijesnoj avanturi "Napoleon" koja se prikazuje također u četvrtak, petak, subotu i nedjelju od 20 sati.

Najnapetije ikad snimljene bitke

Napoleon je epski akcijski spektakl koji detaljno prikazuje uspon i pad legendarnog francuskog cara Napoleona Bonapartea, kojeg glumi dobitnik Oscara Joaquin Phoenix. Uz zadivljujuću pozadinu velike filmske produkcije iza koje stoji legendarni redatelj Ridley Scott, film bilježi Bonaparteov neumorni put do moći kroz ovisnost, nestabilni odnos s njegovom jedinom pravom ljubavi, Josephine, prikazujući njegovu vizionarsku vojnu i političku taktiku u jednoj od najnapetijih bitaka ikad snimljenih.

Film je režirao slavni Ridley Scott, a u ulogama su uz Phoenixa Vanessa Kirby, Rupert Everett, Tahar Rahim, Benjamin Chivers, Ludivine Sagnier, Ian McNeice, Matthew Needham, Ben Miles, Paul Rhys... Scenarij potpisuju Mark Huffam, Ridley Scoitt te Kevin J. Walsh, a u filmu ćete moći uživati dva sata i 38 minuta.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!