Fotografija: Marko Dejanović/ Foto: Darko Tomas/CROPIX
Galerija
Marko Dejanović/ Foto: Darko Tomas/CROPIX

Komičar Marko Dejanović stiže u Daruvar s predstavom "Brak, dijete i povremeni seks"

U predstavi autor priča o svojim iskustvima stupanja u brak, ostvarivanjem u očinskoj ulozi i zapažanjima koje je imao o sebi, o svijetu oko sebe te kako se ona mijenjaju s ovim prijelomnim životnim događajima



Hit stand up predstava "Brak, dijete i povremeni seks", bosanskog komičara sa zagrebačkom adresom idući tjedan stiže u Daruvar.

Točnije, Marko Dejanović Daruvarčane će zabaviti u utorak, 26. travnja, od 20 sati u kino dvorani.

Inače, Stand Up Comedy show “Brak, dijete i povremeni seks” je predstava u kojoj Marko Dejanović kroz šalu priča o svojim iskustvima stupanja u brak, ostvarivanjem u očinskoj ulozi i zapažanjima koje je imao o sebi, o svijetu oko sebe te kako se ona mijenjaju s ovim prijelomnim životnim događajima.

Pretprodaja ulaznica

Svoje ulaznice za predstavu možete kupiti u pretprodaji radnim danom od 8 do 15 sati u upravi Pučkog otvorenog učilišta Daruvar te u večernjim satima, prije početka filmova na blagajni kina. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

Recimo i to da je Marko Dejanović rođen 1982. godine u Banja Luci. Po struci je diplomirani novinar, a autor je dvije knjige kratkih priča i jednog romana.

Daruvarska predstava/ Foto: POU Daruvar/ BIS Comedy
Daruvarska predstava/ Foto: POU Daruvar/ BIS Comedy

- Stand up komedijom bavim se od listopada 2014. Dugo godina bio član redovne postave comedy cluba Studio Smijeha, sve do gašenja kluba, od 2020. suosnivač i član BIS comedy kolektiva. Zasad imam dvije solo stand up predstave, "Prosti Faktori" (premijera listopad 2017.) i "Brak, dijete i povremeni seks" (premijera siječanj 2020.), a nastupam i u duo showu "Zovu Nas Bosanci", trio showu "Boca Istine" i grupnom "Oženjeni", napisao je o sebi ovaj komičar na vlastitom YouTube profilu.