Fotografija: Goran Tribuson lani je predstavio svoju novu knjigu "Vilinska priča" u bjelovarskom Boho parku/Foto: Deni Marčinković
Goran Tribuson lani je predstavio svoju novu knjigu "Vilinska priča" u bjelovarskom Boho parku/Foto: Deni Marčinković

Goran Tribuson ove srijede u rodnom Bjelovaru predstavlja knjigu "Obiteljske priče"

Riječ je o novom izdanju autobiografskih zapisa, a u slučaju kiše program seli na Studijski odjel Narodne knjižnice Petar Preradović



Goran Tribuson, akademik i jedan od najproduktivnijih i najčitanijih proznih pisaca, u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta  predstavit će novo izdanje svojih autobiografskih zapisa pod nazivom Obiteljske slike.

Knjiga je izašla u izdavačkoj kući Petrine knjige, a bjelovarska promocija održat će se u srijedu, 31. kolovoza, u Boho parku, s početkom u 19 sati. Organizatori napominju i to da se u slučaju kiše, predstavljanje novog izdanja Tribusonove knjige seli na Studijski odjel Narodne knjižnice Petar Preradović.

Odrastanje u provinciji

Iako u svom rodnom gradu ne živi već dugi niz godina, odrastanje i život u Bjelovaru čest je motiv Tribusonovih romana, kao i scenarija za film i televiziju.

Podsjetimo, ovaj nagrađivani akademik i prošle je godine na istom mjestu predstavio novu knjigu "Vilinska priča", iako za razliku od mnogih prijašnjih, ta knjiga nema nikakve veze s Bjelovarom. Međutim, bila je to prilika za podsjetit se autorovog odrastanja i života u provinciji, kako voli nazvati svoj rodni grad, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Tribuson je lani oduševio Bjelovarčane svojim specifičnim smislom za humor, a dobra zabava sigurno neće izostati ni ove srijede.