Fotografija: Foto: Podravski list (ilustracija)
Foto: Podravski list (ilustracija)

Vozač autobusa (60) pipkao 15-godišnju učenicu: "Prijeti mu zatvorska kazna"

Djevojčica je vikala “nemojte”, “ne dirajte me”, “ne volim” i u jednom se trenu počela tresti od straha. Tada je prestao i odvezao je do kuće upitavši je: “Hoćemo li ovo ponoviti”Vozač Čamatransa u dobi od 60 godina optužen je za bludnje radnje prema 15-godišnjoj učenici koju je prevozio u autobusu, piše Danica.hr.

Tužitelji za njega traže godinu dana bezvujetnog zatvora. Prema presudi, sve se dogodilo u lipnju ove godine kad je učenica nakon završene škole oko 16.30 sati sjela u taj autobus koji je vozio do sela u okolici grada.

Ostali sami u autobusu

Nakon 50-ak minuta, učenica je ostala sama u autobusu s vozačem koji je s njom počeo komunicirati jer se znaju od ranije s obzirom da vozi autobus na relaciji njezina kuća i škola. Vozač je stao na benzinskoj i kupio dvije kave te učenici dao ih pridrži.

Potom je stao malo prije njezina sela i sjeo pokraj nje u autobusu. Tad je uslijedio pakao. Djevojčicu je počeo dirati po ramenima, glavi, koljenima, a u jednom je trenutku joj je počeo milovati unutrašnju stranu bedara. Jednom ju je rukom čvrsto primio za kosu.

Sve je porekao

Djevojčica je vikala “nemojte”, “ne dirajte me”, “ne volim” i u jednom se trenu počela tresti od straha. Tada je prestao i odvezao je do kuće upitavši je: “Hoćemo li ovo ponoviti”.

Učenica je tek na nagovor prijateljice kasnije sve ispričala majci koja ju je odmah odvela na policiju i tamo su dali iskaz. Vozač je bio uhićen te je promptno provedena istraga i ovih dana podignuta optužnica.

Vozač se u istrazi branio kako učenicu svaki dan vozi u školu jer je to njegova relacija, ali opovrgava da ju je dirao. Kaže kako je pod strašnim stresom zbog svega jer je uzoran muž i otac, pa mu te optužbe teško padaju.

Povjerovali djevojčici

Istina je, kaže, da ju je taj dan častio kavom, ali poriče da bi sjeo pokraj nje, a kamoli da bi je dirao. No, tužitelji su ipak povjerovali djevojčici te su ga optužili da je povrijedio njezin spolni integritet počinivši kazneno djelo bludnih radnji, i to prema osobi posebno ranjivoj zbog svoje dobi, piše Danica.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!