Fotografija: Prizor nakon stravične prometne nesreće u Donjem Daruvaru bio je jeziv/Foto: Snimio čitatelj
Galerija
Prizor nakon stravične prometne nesreće u Donjem Daruvaru bio je jeziv/Foto: Snimio čitatelj

VIDEO Nesreću skrivio vozač Opel Tigre koji se nakon pretjecanja direktno zabio u Opel Corsu

Neslužbeno doznajemo da je teško stradali vozač Opel Tigre prevezen iz Pakraca u bjelovarsku Opću bolnicu, a 50-godišnji vozač Opel Corse je na operaciji u pakračkoj bolniciLiječnici još uvijek pomažu teško stradalim osobama u prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 11.50 sati dogodila kod bivšeg restorana Idila u Donjem Daruvaru.

Prema rječima načelnika Policijske postaje Daruvar, Dalibora Čajse, prema prvim rezultatima policijskog očevida, nesreću je skrivio 38-godišnji vozač Opel Tigre koji se svojim vozilom kretao iz smjera Velikih Zdenaca prema Daruvaru.

Direktan sudar

- Negdje kod bivšeg restorana Idila počeo je pretjecati vozilo ispred sebe ali se nije na vrijeme uspio vratiti u svoju prometnu traku i direktno se zabio u Opel Corsu kojom je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnji vozač. Opel Tigra se odmah nakon sudara zapalila. U nesreći su ozlijeđena oba vozača i suvozačica iz Opel Tigre - rekao nam je načelnik Čajsa ističući kako točna kvalifikacija ozljeda još nije poznata.

U prometnoj nesreći tri su osobe teško ozlijeđene i prevezene u bolnicu/Foto: Snimio čitatelj
U prometnoj nesreći tri su osobe teško ozlijeđene i prevezene u bolnicu/Foto: Snimio čitatelj

Neslužbeno doznajemo da je teško stradali vozač Opel Tigre prevezen iz Pakraca u bjelovarsku Opću bolnicu, a 50-godišnji vozač Opel Corse je na operaciji u pakračkoj bolnici. Nevjenčana supruga 38-godišnjeg vozača Opel Tigre također je teško ozlijeđena.

Prometna nesreća u Donjem Daruvaru/Foto: Snimio čitatelj
Prometna nesreća u Donjem Daruvaru/Foto: Snimio čitatelj

Protiv vozača Opel Tigre bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, a u bolnici će mu uzeti uzorak krvi kako bi se utvrdilo je li vozio pod utjecajem alkohola ili nekog drugog opojnog sredstva.

Uskoro opširnije...