Fotografija: Mladić je napuhao 2,52 promila alkohola u krvi/Foto: Joško Šupić/CROPIX (ilustracija)
Mladić je napuhao 2,52 promila alkohola u krvi/Foto: Joško Šupić/CROPIX (ilustracija)

Uhvaćen u Pakracu kako vozi auto s 2,52 promila i bez vozačke dozvole

Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se mogao utvrditi identitet, kažu u PU požeško-slavonskojMuškarac u dobi od 35 godina završio je na triježnjenju u policiji jer je zatečen kako vozi auto s 2,52 promila alkohola u krvi za vrijeme dok mu je vozačka dozvola bila oduzeta.

Kako je izvijestila Pu požeško-slavonska, u nedjelju 24. travnja 2022. oko 19.45 sati u Bolničkoj ulici u Pakracu policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke Opel, daruvarskih registracija, kojim je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,52 promila upravljao 35-godišnjak.

Vode ga na sud

- Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se mogao utvrditi identitet. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici - poručili su iz PU požeško-slavonske.