Fotografija: U kući je pronađeno više od pola kilograma cvjetova marihuane i veća količina lišća/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Galerija
U kući je pronađeno više od pola kilograma cvjetova marihuane i veća količina lišća/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Mladić na području Dežanovca u plasteniku uzgajao marihuanu: "Nađeno više desetaka biljaka"

Policija mu je oduzela i razne uređaje koji služe za uzgoj i sušenje biljki indijske konoplje - ventilatore, prijenosne klime, odvlaživač zraka, digitalnu vagu, metalnu drobilicu, aparat za vakumiranje...Mladić u dobi od 26 godina uzgajao je u plasteniku marihuanu u jednom mjestu na području općine Dežanovac.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u utorak, 1. kolovoza, policijski službenici Službe kriminalističke policije temeljem sudskog naloga obavili su pretragu obiteljske kuće, okućnice i drugih prostorija te osobnog vozila u jednom mjestu u okolici Daruvara, a koje koristi 26-godišnji muškarac.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

- Pretragom okućnice u plasteniku je pronađeno nekoliko desetaka biljki indijske konoplje tipa marihuane visine od 42 do 119 cm, koje je 26-godišnjak uzgajao za proizvodnju droge, a u kući je pronađeno više od pola kilograma cvjetova marihuane i veća količina lišća.

Kaznena prijava

Uz to su pronađeni i od njega oduzeti razni uređaji koji služe za uzgoj i sušenje biljki indijske konoplje, a to su ventilatori, prijenosna klima, odvlaživač zraka, potom digitalna vaga, metalna drobilica, aparat za vakumiranje i drugo.

Osnovano se sumnja da je 26-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama tako da protiv njega slijedi kaznena prijava, kažu u policiji.

Neslužbeno doznajemo kako se naselje nalazi na dežanovačkom području.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!