Fotografija: Vrt u kojem je rasla marihuana/Foto: PU virovitičko-podravska
Galerija
Vrt u kojem je rasla marihuana/Foto: PU virovitičko-podravska

Policajac u svom vrtu, između luka, rajčice, kupusa i paprike, uzgajao marihuanu

"Pronađeno je 15 stabljika marihuane, vrhovi, listovi i ostali dijelovi stabljika marihuane, ukupno oko 1,3 kilograma, sjemenke marihuane, bočica s uljem konoplje te razna tehnička oprema", kažu iz policijeVirovitički policajci uhitili su svojeg kolegu koji je s još dvojicom muškaraca u vrtu uzgajao marihuanu.

Kako javljaju iz PU virovitičko-podravske, policijski službenici dovršili su tri odvojena kriminalistička istraživanja nad tri muškarca starosti 43, 42 i 42 godine, zbog postojanja sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

- U utorak, nakon prikupljenih operativnih saznanja, Policijska uprava virovitičko-podravska provela je pretrage domova zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Pretres domova

Na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru, provedene su pretrage obiteljskih domova i drugih prostora kojima se koriste trojica muškaraca na području Virovitice.

Foto: PU virovitičko-podravska
Foto: PU virovitičko-podravska

U provedenim pretragama pronađeno je i oduzeto 15 stabljika marihuane, vrhovi, listovi i ostali dijelovi stabljika marihuane – ukupno oko 1333,4 grama, sjemenke marihuane, bočica ispunjena tamnozelenom tekućinom nalik na ulje konoplje te razna tehnička oprema.

Muškarci su uhićeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku, kažu iz policije.

Foto: PU virovitičko-podravska
Foto: PU virovitičko-podravska
Foto: PU virovitičko-podravska
Foto: PU virovitičko-podravska

-S obzirom na to da je jedan od osumnjičenih policijski službenik, na temelju rješenja načelnika Policijske uprave odmah je udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, poručuju iz virovitičke policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!