Fotografija: Mladić se na proslavi Ivanja oteo kontroli pa završio na triježnjenju/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Mladić se na proslavi Ivanja oteo kontroli pa završio na triježnjenju/Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Ivanje u Ivanskoj nije prošlo mirno. Pijani mladić se potukao pa vrijeđao policiju

Nad 24-godišnjakom su policijski službenici uporabili sredstva prisile te ga uhitili i priveli u prostorije policije, gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1.49 g./kgIVANSKA - Proslava Ivanja u Ivanskoj nije prošla mirno.

Prema policijskom izvješću P bjelovarsko - bilogorske, u subotu 25. lipnja oko 01.30 sati u Ivanskoj, u Ulici Ivana Mažuranića, u šatoru na kojem se odvijalo javno okupljanje, javni red i mir narušavao je 24-godišnjak tako što je šakom u predjelu lica udario 37-godišnjaka.

Vrijeđao policiju

-24-godišnjaku su prišli policijski službenici te mu izdali naredbe da prestane s narušavanjem javnog reda i mira. On se je na naredbe oglušio te ih je počeo vrijeđati pogrdnim riječima. Nad 24-godišnjakom su policijski službenici uporabili sredstva prisile te ga uhitili i priveli u prostorije policije, gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1.49 g./kg. Zatim je smješten u posebnu prostoriju policije, kažu u policiji.

Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.