Fotografija: Policija je u Čazmi intervenirala po dojavi pospanih građana/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Policija je u Čazmi intervenirala po dojavi pospanih građana/Foto: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Susjedi prijavili veselu ženu koja je puštala glazbu i pjevala iz sveg glasa

Raspjevana djevojka iživcirala je u subotu oko ponoći svoje susjede u Ulici Franje Vidovića u ČazmiSusjedi iz Ulice Franje Vidovića u Čazmi prijavili su u noći da subote na nedjelju 31-godišnju djevojku policiji da im remeti noćni odmor.

Policija je izvjestila kako je 31-godišnjakinja ometala javni red i mir tako što je oko ponoći u svojoj kući glasno puštala glazbu i pjevala, a time je ometala noćni odmor drugih građana u susjedstvu.

Potukla se dva mladića

Protiv nje slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja.

Isto tako, u subotu 17. travnja oko 19.50 sati u Ulici Ivana Nepomuka Jemeršića u Grubišnom Polju na parkiralištu su se potukli 22-godišnji i 20 godišnji mladić. Kada su stigli policjaci, oni su se prestali tući i privedeni su u službene prostorije policije. Alkotestom je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola. Zatim su smješteni u posebnu prostoriju za zadržavanje do privođenja na saslušanje na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.