Fotografija: Pijani muškarac priveden je u postaju/Foto: Ronald Goršić/CROPIX (ilustracija)
Pijani muškarac priveden je u postaju/Foto: Ronald Goršić/CROPIX (ilustracija)

S 2,57 promila u krvi napao djelatnicu fast fooda u Grubišnom Polju

Nakon toga u fast food je došao 34-godišnji vanbračni suprug djelatnice, koji je napao 36-godišnjaka tako što ga je primio rukama i izgurao van objekta. Nakon toga ga je još udario nogom u tijeloPijani muškarac (36) napao je jučer oko 20 sati 25-godišnju djelatnicu jednog fast fooda u ulici 77. samostalnog bataljuna u Grubišnom Polju.

Naime, kako je izvjestila policija, revoltiran radom djelatnice pijani ju je muškarac u jednom trenutku udario po vratu.

- Nakon toga u fast food je došao 34-godišnji vanbračni suprug djelatnice, koji je napao 36-godišnjaka tako što ga je primio rukama i izgurao van objekta. 36-godišnjak je pao na stepenice, a nakon toga ga je 34-godišnjak udario nogom u tijelo - kažu u policiji.

Obojica dobila prijave

36-godišnjak je priveden u prostorije policije, gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2.57 g/kg, a potom je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja.

Protiv 36-godišnjaka i 34-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.