Fotografija: Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

S 2,47 promila autom krivudao po cesti pa završio na ogradi mosta preko rijeke Česme

U nesreći je vozač ozlijeđen te je vozilom hitne pomoći prevezen u bjelovarsku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoćS gotovo 2,5 promila alkohola u krvi 31-godišnjak je u nedjelju oko 19 sati i 25 minuta skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen. 

Kako javlja bjelovarsko-bilogorska policija, muškarac je automobilom bjelovarskih oznaka vozio kroz Nartu. Nije se držao razmaka, odnosno, "krivudao" je po cesti, pa je zahvatio desnu bankinu, sletio s ceste i udario u metalni odbojnik. Tu nije bio kraj jer se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati i udarilo u betonsko povišenje, a zatim i metalnu zaštitnu ogradu mosta preko rijeke Česme. 

U nesreći je vozač ozlijeđen i vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Nakon zaprimanja medicinske dokumentacije protiv 31-godišnjak slijedi podnošenje adekvatne prijave.

Muškarac je ujedno i neslavni rekorder ovog vikenda na području BBŽ jer mu je alkotestiranjem utvrđena količina od čak 2,47 promila alkohola u krvi.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!