Fotografija: 
Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Zeljko Puhovski/CROPIX (Ilustracija)

Prilikom istovara auta s vučnog vozila došlo do požara: "Vatra zahvatila i čovjeka u blizini"

"Do požara je došlo na stražnjem dijelu automobila koji je u potpunosti izgorio. Plamen je zahvatio i 48-godišnjaka koji je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u bolnicu", kažu u policijiPrava tragedija izbjegnuta je za dlaku u Klokočevcu, naselju nadomak Bjelovara. Naizgled bezazlena situacija mogla se pretvoriti u ptragičan slučaj.

Kako javljaju iz PU bjelovarko-bilogorske, 16. studenoga, oko 18 sati, u dvorištu obiteljske kuće u Klokočevcu došlo je do požara na osobnom automobilu prilikom spuštanja automobila s vozila vučne službe.

Završio u bolnici

- Do požara je došlo na stražnjem dijelu automobila koji je u potpunosti izgorio. Plamen je zahvatio i 48-godišnjaka koji se nalazio u blizini automobila i on je zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“  Bjelovar, kažu u policiji.

Pojašnjavaju kako je 17. studenoga, na mjestu događaja izvršen očevid, uz nazočnost inspektora zaštite od požara.

- Utvrđeno je da je do požara došlo uslijed iskrenja u podnožju automobila prilikom izvlačenja s vozila vučne službe zbog čega su se zapalile preostale benzinske pare u spremniku goriva, zaključuju u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!