Fotografija: 
Nakon udara, automobil daruvarskih registarskih oznaka udario je traktor s prikolicom koji je zbog toga sletio u putni jarak/Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix (Ilustracija)
Nakon udara, automobil daruvarskih registarskih oznaka udario je traktor s prikolicom koji je zbog toga sletio u putni jarak/Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix (Ilustracija)

Pretjecao u zavoju traktor i zabio se u auto iz suprotnog smjera: "Vozač je u životnoj opasnosti"

U nesreći teške tjelesne ozlijede opasne po život zadobio je 64-godišnji vozač osobnog automobila daruvarskih oznaka dok je 56-godišnja putnica iz istog automobila također teško tjelesno ozlijeđenaU prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer, 29. kolovoza, oko 15,10 sati, u mjestu Duhovi, naselju u sastavu Grada Garešnice, dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede, javlja policija.

Kako kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske, do nesreće je došlo kada je 67-godišnjak koji je upravljao automobilom bjelovarskih registarskih oznaka u nepreglednom zavoju, gdje je kolnik obilježen punom linijom, pretjecao traktor s prikolicom i udario u osobni automobil daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 64-godišnjak, koji se naišao iz suprotnog smjera.

Ozljede opasne po život

- Nakon udara, automobil daruvarskih registarskih oznaka udario je traktor s prikolicom koji je zbog toga sletio u putni jarak. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede opasne po život zadobio je 64-godišnji vozač osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka dok je 56-godišnja putnica iz istog automobila također teško tjelesno ozlijeđena. Protiv 67-godišnjeg vozača osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće, kažu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!