Fotografija: 
Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)

Vozačica koja je noćas skrivila tešku nesreću kod Bjelovara zaspala za volanom: "Ozlijeđeni svi osim nje"

"Nesreća se dogodila oko 2 sata, a u njoj je ozlijeđeno ukupno pet osoba. Jedna osoba teško i četvero lakše", kažu u policijiPolicija je objavila detalje noćašnje prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno pet osoba, a koja se dogodila u Kupinovcu pored Bjelovara, a o kojoj smo pisali OVDJE.

Kako kažu, nesreća se dogodila oko 2 sata.

- Do nesreće je došlo kada je 44- godišnja vozačica osobnog automobila, bjelovarskih registarskih oznaka, vozeći kroz Kupinovac u jednom trenutku zaspala i prešla na suprotnu stranu kolnika zbog čega je prednjim lijevim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila, virovitičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnjak. 

Ozlijeđeni svi osim vozačice

U prometnoj nesreći je teško tjelesno ozlijeđen 44-godišnji vozač automobila virovitičkih registarskih oznaka, a lake tjelesne ozlijede zadobili su 43-godišnjakinja, 18-godišnjak i 14-godišnjakinja iz automobila virovitičkih registraskih oznaka i 45-godišnji putnik iz automobila bjelovarskih registarskih oznaka.

Zbog prometne nesreće za promet je bila zatvorena državna cesta DC-43 od 2,05 do 3,40 sati nakon čega se promet odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom do 5,00 sati. U 5,00 sati promet je pušten za sva vozila u oba prometna traka, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku