Fotografija: Foto: Marko Todorov/CROPIX (ilustracija)
Foto: Marko Todorov/CROPIX (ilustracija)

POLICIJA UTVRDILA Muškarac iz okolice Garešnice pregazio pješaka u Palešniku i pobjegao

30-godišnjak je uhićen i u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske, kažu iz policije



PU bjelovarsko-bilogorska izvijestila je da je uhićen muškarac koji je u nedjelju, 9. travnja, pregazio i usmrtio muškarca (31) u Palešniku.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kaznena djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći. Isti je uhićen i u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. Protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, poručili su danas iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Podsjetimo, u nedjelju oko 4,20 sati u mjestu Palešnik došlo je do naleta vozila na 31-godišnjaka koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Nepoznati vozač udaljio se s mjesta prometne nesreće bez da je pružio pomoć unesrećenom, izvijestili su tog dana iz bjelovarske policije, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Isti dan nešto kasnije policija je javila da je pronađeno vozilo koje se dovodi u vezu s prometnom nesrećom.

Kako danas kažu, vozilo je marke Mazda bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjaka iz okolice Garešnice za kojeg se utvrdilo da je upravljao navedenim vozilom u trenutku prometne nesreće.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!