Fotografija: 16-godišnji I.T. prva je osoba koja je ove godine smrtno stradala na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije/Foto: Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska
16-godišnji I.T. prva je osoba koja je ove godine smrtno stradala na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije/Foto: Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska

TRAGEDIJA U BJELOVARU Mladić (16) sletio Golfom s ceste, ispao iz vozila i poginuo

Nesreću je skrivio 16-godišnji vozač koji je upravljao je Golfom zagrebačkih registracija bez položenog vozačkog ispitaMaloljetni vozač u dobi od svega 16 godina smrtno je stradao u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19 sati u Velikom Korenovu u Bjelovaru.

Prema službenom policijskom izvješću, maloljetni vozač upravljao je VW Golfom zagrebačkih registracija bez položenog vozačkog ispita iz smjera Narte prema Velikom Korenovu.

Udario u betonski most

- Izlaskom iz blagog zavoja ulijevo nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste uslijed čega je kotačima zahvatio desnu bankinu te izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju sletio u desni putni jarak. U daljnjem nekontroliranom kretanju vozilo je desnom bočnom stranom udarilo u zemljanu površinu putnog jarka te je pri tome došlo do podizanja vozila i udara krovom u betonski most na kućnom broju 75, a nakon toga se osobni automobil zarotirao u zraku i zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi - kažu u policiji.

Kako neslužbeno doznajemo, 16-godišnji vozač ispao je iz vozila i završio u obližnjem dvorištu.

Obdukcija tijela

Očevidom je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetništva uz pomoć policijskih službenika koja je naložila obdukciju tijela tragično preminulog mladića. U vezi ove prometne nesreće slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu Bjelovar. 

Zbog očevida ceste je bila je zatvorena za sav promet od 20.05 do 23.25 sati, a promet se odvijao okolnim pravcima.

Inače, 16-godišnji I.T. prva je osoba koja je ove godine smrtno stradala na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!