Fotografija: Automobil kojim je upravljala vozačica završio je u jarku/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Automobil kojim je upravljala vozačica završio je u jarku/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Pijan kotačima zahvatio bankinu i sudario s autom

Vozači su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Virovitica, gdje su ima konstatirane lakše tjelesne ozljedePrometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Grubišnom Polju kumovao je alkohol. Kako su izvijestili iz policije, oko 18.30 sati 43-godišnjak je prilikom skretanja zahvatio bankinu koja ga je bacila na drugu stranu ceste, a potom je došlo i do udara s vozilom iz suprotnog smjera. 

Prešao u drugu traku

- Nesreća se dogodila u Ulici kralja Zvonimira kod kućnog broja 48. Naime, 43-godišnji vozač, koji je upravljao osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka, prilikom ulaska u lijevi zavoj zbog ne držanja dovoljnog razmaka od desnog ruba kolnika, desnim kotačima vozila zahvatio je desni rub bankine te je izgubio nadzor nad vozilom, prilikom čega je došlo do rotacije vozila i prelaska vozila na suprotni kolnički trak. Zatim je došlo do udara zadnjeg dijela vozila u prednji dio osobnog automobila kutinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 45-godišnjakinja, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske

Dodali su i to da je tom prilikom automobil daruvarskih registracijskih oznaka ostao na lijevom kolničkom traku, dok je automobil kutinskih registracijskih oznaka odbačen u desni putni jarak.

Lakše tjelesne ozlijede

- Vozači su vozilom hitne medicinske pomoći Grubišno Polje prevezeni na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Virovitica, gdje su ima konstatirane lakše tjelesne ozljede. Vozači su alkotestirani te je kod 45-godišnjakinje reakcija na alkohol izostala, dok je 43-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola od 1,60 g/kg, kažu iz policije. 

Protiv 43-godišnjaka zbog počinjenih prometnih prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru