Fotografija: Nesreću je skrivio vozač crvenog Hyndaija/Foto: snimio čitatelj
Nesreću je skrivio vozač crvenog Hyndaija/Foto: snimio čitatelj

Najpijaniji vozač ovog vikenda skrivio prometnu nesreću u Daruvaru

Vozač Hyundaija, koji je u krvi imao 2,22 promila alkohola, oduzeo je prednost VW Passatu koji je nakon sudara odbačen na kolnik u Kranjčevićevoj uliciMladić od 24 godine skrivio je u subotu oko 23 sata pijan prometnu nesreću na križanju Radićeve i ulice Silvija Strahimira Kranjčevića u Daruvaru.

Naime, nakon što smo u ponedjeljak objavili informaciju da je vozač iz Daruvara ponio neslavnu titulu najpijanijeg vozača kojeg je policija uhvatila tijekom svoje vikend akcije na području Bjelovarsko-bilogorske županije, doznali smo da je isti mladić skrivio i sudar u kojem, samo pukom srećom, nitko nije stradao.

Oduzeo prednost

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnji vozač auta marke Hyundai Accent, daruvarskih registracija, došao do raskrižja Ulice Silvija Strahimira Kranjčevića s ulicom Stjepana Radića, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaza. 

- Ušao je u raskrižje u namjeri da skrene u lijevo, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje. Tom prilikom oduzeo je prednost prolaska osobnom autu marke VW Passat, daruvarskih registracija, kojim je upravljao 19-godišnji vozač, a koji je uslijed sudara odbačen na proširenje uz kolnik u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića - rekli su nam u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

24-godišnji vozač koji je skrivio ovu prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 2,22 g/kg. On je nakon prometne nesreće zadržan u službenim prostorijama policije do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog.