Fotografija: Žena je vozila bicikl preko zebre dok je na nju naletjela vozačica/Foto: Ranko Suvar/CROPIX, Čitatelj
Galerija
Žena je vozila bicikl preko zebre dok je na nju naletjela vozačica/Foto: Ranko Suvar/CROPIX, Čitatelj

Na zebri u Bjelovaru stradala žena koja je vozila e-bicikl (46): "Udarila ju mlada vozačica (25)"

"Nakon udara vozačica električnog bicikla je pala na kolnik prilikom čega je zadobila ozlijede zbog kojih je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u bjelovarsku bolnicu", kažu iz policijePolicija je objavila rezultate očevida prometne nesreće koja se jučer dogodila u središtu Bjelovara, a o čemu smo pisali OVDJE.

Kako potvrđuju iz PU bjelovarsko-bilogorske, 17. kolovoza, oko 13,50 sati u Bjelovaru dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 46-godišnja vozačica bicikla na električni pogon.

- Do nesreće je došlo kada je 25-godišnjakinja upravljajući automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, ulicom Ferde Rusana obilazila osobni automobil koji se zaustavio ispred pješačkog prijelaza na raskrižju s Masarykovom ulicom i nije se zaustavila kako bi propustila pješake na obilježenom pješačkom prijelazu.

Vozila bicikl preko zebre

Prednjim dijelom vozila udarila u potom bočni dio bicikla na električni pogon kojim je upravljala 46-godišnjakinja.

46-godišnjakinja nije dolaskom do pješačkog prijelaza sišla s bicikla na električni pogon i preko pješačkog prijelaza je išla vozeći bicikl, kažu iz policije.

Nakon udara vozačica električnog bicikla je pala na kolnik prilikom čega je zadobila ozlijede zbog kojih je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu "dr. Anđelko Višić" Bjelovar.   

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!