Fotografija: 
Nakon sudara 24-godišnjak se automobilom nastavio nekontrolirano kretati po kolniku i sletio u putni jarak/Foto: Vojko Basic/CROPIX (Ilustracija)
Nakon sudara 24-godišnjak se automobilom nastavio nekontrolirano kretati po kolniku i sletio u putni jarak/Foto: Vojko Basic/CROPIX (Ilustracija)

Mrtav pijan mladić s 2,71 promila i bez vozačke pokosio parkirane aute i sletio u jarak

"24-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru te mu je sudac odredio zadržavanje u Zatvoru u Bjelovaru u trajanju od 15 dana", kažu u policijiBJELOVAR - Posljednjih dana kao da su se prometne nesreće koje izazivaju pijani vozači nanizale jedna za drugom. Bjelovarska policija protekle je subote evidentirala još jedan takav slučaj.

Kako kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske, u subotu, 9. rujna, 24-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,71 g/kg upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, kroz Klokočevac i uslijed alkoholiziranosti prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika.

Nekontrolirano se kretao

- Pritom je udario dva automobila koji su bili nepropisno parkirani uz rub kolnika. Nakon sudara 24-godišnjak se automobilom nastavio nekontrolirano kretati po kolniku i sletio u putni jarak.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a na sva tri automobila nastala je materijalna šteta.

24-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru te mu je sudac odredio zadržavanje u Zatvoru u Bjelovaru u trajanju od 15 dana, kaažu u policiji.

Dodaju kako protiv 24-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz članka 199 stavka 2. i 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!