Fotografija: Foto: Srđan Vrančić/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Foto: Srđan Vrančić/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Pijan kombijem Šumarije Daruvar sletio u 15 metara duboku provaliju: "Trojica teško stradala"

Vozač i još dvije putnika imaju teške tjelesne ozljede dok ostala trojica imaju lake tjelesne ozljede - rekao nam je načelnik ČajsaTrojica radnika Šumarije Daruvar zadobila su teške, a trojica lake tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14.50 sati na području Vrani Kamen nedaleko od Batinjske Rijeke. 

Kako nam je potvrdio načelnik Policijske postaje Daruvar Dalibor Čajsa, nesreća se dogodila na nerazvrstanoj šumskoj cesti na području Vrani Kamen kada su djelatnici Šumarije Daruvar završili s poslom i kombijem se vraćali prema Daruvaru, odnosno Batinjskoj Rijeci.

U krvi imao 1,59 promila

- Dolaskom do zavoja, vozač koji je bio pod utjecajem alkohola, izgubio je kontrolu nad vozilom koje je potom sletjelo u 15 metara duboku provaliju. U vozilu je ukupno bilo šest osoba i svi su obrađeni u Općoj bolnici Virovitica. Vozač i još dvoje putnika imaju teške tjelesne ozljede dok ostala trojica imaju lake tjelesne ozljede - rekao nam je načelnik Čajsa.

Na mjesto događaja vrlo brzo stigla je ekipa Hitne medicinske pomoći iz Daruvara koja je ozlijeđene radnike prevezla u bolnicu u Virovitici, a očevid su obavili policajci PP Daruvar.

Neslužbeno doznajemo kako dvojica radnika zbog zadobivenih ozljeda moraju na operaciju u Zagreb, a dvojica su puštena kući. Vozač koji je skrivio ovu nesreću u krvi je imao 1,59 promila alkohola. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!