Fotografija:  


Krhotine lampe automobila pogodile su nesretnog radnika točno u glavu/Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)

 
  Krhotine lampe automobila pogodile su nesretnog radnika točno u glavu/Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)  

Mladić bez vozačke oduzeo prednost kamionu: "Krhotine koje su letjele ozlijedile radnika na gradilištu"

Prilikom udara, zbog rasipanja dijelova osobnog automobila, prednja lampa udarila je u glavu 36- godišnjeg radnika na gradilištu koji je zadobio lake tjelesne ozlijede, kažu iz policijeBJELOVAR - Još jedna prometna nesreća dogodila se u Bjelovaru, a skrivio ju je vozač bez položenog vozačkog ispita.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko - bilogrske, 6. lipnja, oko 9 sati, Ulicom Ante Trumbića u Bjelovaru 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

-Dolaskom do raskrižja s Ulicom Matice hrvatske nije postupio po prometnom znaku obaveznog zaustavljanja i ušavši u raskrižje oduzeo je prednost prolaska teretnom vozilu, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 50- godišnjak pri čemu je teretno vozilo udarilo u prednju bočnu stranu osobnog automobila.

Lampa ozlijedila radnika

Prilikom udara, zbog rasipanja dijelova osobnog automobila, prednja lampa udarila je u glavu 36- godišnjeg radnika na gradilištu koji je zadobio lake tjelesne ozlijede, kažu iz policije.

-Protiv 25- godišnjeg vozača osobnog automobila slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog nepropuštanja vozila na cesti s prednošću prolaska čime je izazvana prometna nesreća i optužnog prijedloga zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita, ističu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!