Fotografija: 
Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)

Kamionom na raskrižju u Bjelovaru udario automobil pa pobjegao s mjesta nesreće

"Priključnim vozilom prešao je na suprotnu stranu kolnika i pritom bočnim dijelom tovarnog prostora udario u prednji dio osobnog automobila koprivničkih registarskih oznaka", kažu u policijiBJELOVAR - Jučer, rano ujutro u Bjelovaru, kamion je udario u automobil napravivši pozamašnu štetu vozaču koji se nije niti snašao. Kada je stao, vidio je da je vozač kamiona - nestao!

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u srijedu, 7. veljače, oko 06.35 sati, u Bjelovaru, za sada nepoznati vozač je upravljao teretnim vozilom Massarykovom ulicom.

Zbrisao s mjesta nesreće

- Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ferde Rusana skretao je u desno, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je, ne vodeći pritom računa o položaju vozila i smjeru kretanja priključnim vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika. Pritom je bočnim dijelom tovarnog prostora udario u prednji lijevi dio osobnog automobila koprivničkih registarskih oznaka. Osobnim vozilom je upravljao 62-godišnjak koji se kretao ulicom Ferde Rusana i koji je već skrenuo u Massarykovu ulicu, pojašnjavaju iz policije.

Nakon prometne nesreće nepoznati vozač se s teretnim vozilom udaljio s mjesta događaja, a da s drugim sudionikom nije razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu s kojim je oštećenje prouzrokovao.

- Slijedi daljnji rad u cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila s kojim je skrivio prometnu nesreću, a potom i adekvatna prijava protiv počinitelja, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!