Fotografija: 
Ženu je pritisnuo viljuškar/Foto: Danijel Soldo/CROPIX (Ilustracija)
Ženu je pritisnuo viljuškar/Foto: Danijel Soldo/CROPIX (Ilustracija)

HOROR U GAREŠNICI "Nesretnu ženu (57) u skladištu prikliještio viljuškar"

"Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru za danas je naložio obdukciju preminule", kažu iz policijePolicija je objavila rezultate očevida nakon tragičnog slučaja ozljede na radu nakon čega je preminula žena (57) u Poljoprivrednom obrtu Agro Puškarić u Garešnici, o čemu smo pisali OVDJE.

Kako potvrđuju, u srijedu, 16. kolovoza 2023., oko 11 sati, u Garešnici, u proizvodno-skladišnom pogonu poljoprivrednog obrta došlo je do teškog ozljeđivanja 57-godišnje zaposlenice.

Pritisnuo ju vilicama

- Policijski službenici u suradnji s inspektorom zaštite na radu izvršili su očevid na mjestu događaja. Očevidom je utvrđeno da je do ozljede na radu došlo na način da je 45-godišnji vozač viljuškara, vilicama viljuškara pritisnuo 57-godišnju zaposlenicu koja se nalazila na tlu u trenutku nailaska viljuškara, kažu u policiji.

Inspektor zaštite na radu je poduzeo mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

- 57-godišnjakinja je zadobila tjelesne ozljede zbog kojih je prevezena u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar, ali je zbog  težine ozljeda u bolnici preminula. Za danas, 17. kolovoza 2023. zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru je naložio obdukciju preminule, kažu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!