Fotografija: Policija je pokrenula istragu i ubrzo otkrila pravu istinu/Foto: Goran Šebelić/CROPIX (ilustracija)
Policija je pokrenula istragu i ubrzo otkrila pravu istinu/Foto: Goran Šebelić/CROPIX (ilustracija)

Djevojka podigla policiju na noge zbog krađe auta daruvarskih oznaka. Rasplet je presmiješan

Djevojka (24) je automobil parkirala i zaključala na parkiralištu i otišla na bankomat. Kad se vratila, automobila više nije bilo pa je zvala policiju. Zatim je uslijedio veliki preokretDjevojka od 24 godine u petak je prijavila policiji u Bjelovaru da joj je netko ukrao automobil. 

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, 24-godišnjakinja je u petak, 14. srpnja, ispričala policajcima da joj je u razdoblju od 14.30 do 14.50 sati automobil nestao.

Potraga za autom

- 24-godišnjakinja je automobil parkirala i zaključala na parkiralištu u Ulici Antuna Mihanovića i otišla na bankomat. Po povratku, dvadesetak minuta kasnije, na parkiralištu nije bilo njenog automobila - rekli su u petak u policiji, vodeći se iskazom djevojke i dodali da su pokrenuli kriminalističko istraživanje. Neslužbeno doznajemo da je riječ o vozilu marke VW Polo. 

Nije bilo krađe

No, policijski službenici su potom utvrdili da se ipak ne radi o kaznenom djelu krađe. Naime, korisnica vozila je, nakon što je otišla na bankomat, zaboravila gdje je parkirala automobil. Budući da ga nije mogla pronaći, bila je uvjerena da joj je auto ukraden što je i tvrdila policiji. Međutim, policija je kasnije pronašla automobil na parkirnom mjestu gdje ga je djevojka i ostavila.

Čini se da je malo zbog vrućine, malo zbog stresa jednostavno zaboravila gdje ga je doista parkirala.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!