Fotografija: 
Djeca su ozlijeđena/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)
Djeca su ozlijeđena/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (Ilustracija)

Dijete (13) na motociklu vozilo brata (10) pa izazvali prometnu nesreću: "Ozlijeđeni su"

13-godišnjak je motociklom skretao lijevo, a u tom trenutku već ga je krenuo obilaziti motociklist koji se kretao iza njega. Oba djeteta, 13-godišnjak i 10-godišnjak nisu imali zaštitne kacigeROVIŠĆE - Prometna nesreća u kojoj je ozijeđeno dvoje djece dogodila se jučer na području Općine Rovišće.

Kako javljaju iz Pu bjelovarsko-bilogorke, jučer, 20. kolovoza, oko 20,15 sati u prometnoj nesreći su ozlijeđeni 13-godišnjak i 10-godišnjak.

- Do nesreće je došlo kada je 13-godišnjak upravljao neregistriranim motociklom, prije stjecanja prava na upravljanje, kroz Domankuš i prilikom skretanja na most ispred kuće nije se uvjerio da to može učiniti na siguran način te je u lijevu bočnu stranu motocikla prednjim kotačem udario motocikl, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnjak.

Bez kacige

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su 13-godišnjak i 10-godišnji putnik na motociklu, kažu iz policije.

Kako doznajemo, 13-godišnje dijete je motociklom skretalo lijevo, a u tom trenutku već ga je krenuo obilaziti motociklist koji se kretao iza njega. 

Isto tako, oba djeteta, 13-godišnjak i 10-godišnjak nisu imali zaštitne kacige.

Kako doznajemo od Sanele Grbaš Bratković, ravnateljice Opće bolnice "Dr. Anđelko Višić" koju smo nazvali taman nakon odrađenog dežurstva, riječ je o dva brata. Srećom, kaže nam, oboje imaju lakše tjelesne ozljede.

- Riječ je o lakim tjelesnim ozljedama, dječaci nemaju nikakvih prijeloma, već su samo pri padu malo izgrebani. Mlađe dijete prenoćilo je u bolnici i danas će biti otpušteno kući, dok je stariji brat već sinoć pušten na kućnu njegu, kazala nam je Sanela Grbaš Bratković.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku