Fotografija: Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX (ilustracija)

 
Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX (ilustracija)  

Motociklom oborio dječaka (6) na pješačkom prijelazu u Bjelovaru: "Dijete je prevezeno u bolnicu"

Motociklist nije prilagodio brzinu kretanja tako da se može zaustaviti kako bi propustio pješake na obilježenom pješačkom prijelazu, kažu u policijiŠestogodišnje dijete završilo je u bjelovarskoj bolnici nakon prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 20.10 sati na križanju Ulice Josipa Pupačića i Ulice Krste Frankopana u Bjelovaru.

Policija je izvijestila kako je nesreću skrivio 55-godišnji muškarac koji je upravljao motociklom, bjelovarskih registarskih oznaka, Ulicom Josipa Pupačića.

- Dolaskom do raskrižja s Ulicom Krste Frankopana nije prilagodio brzinu kretanja tako da se može zaustaviti kako bi propustio pješake na obilježenom pješačkom prijelazu. Motociklom, odnosno ručkom i ručicom kočnice, udario je 6-godišnje dijete koje je prelazilo kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj dodajuću kako je u nesreći ozlijeđeno 6-godišnje dijete koje je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić Bjelovar.

Protiv vozača slijedi podnošenje odgovarajuće prijave nakon što policija iz bolnice dobije točnu kvalifikacije ozlijeda 6-godišnjaka.