Fotografija: Foto: Darko Tomaš/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Darko Tomaš/CROPIX (Ilustracija)

Detalji nesreće kod groblja u Poljani u kojoj su ozlijeđene dvije žene i dvoje djece

Nesreću je skrivio 25-godišnji mladić koji je izlaskom iz zavoja počeo pretjecati drugo vozilo te se zabio u auto koji je dolazio iz suprotnog smjeraPolicija je objavila detalje prometne nesreće koja se jučer oko 16.20 sati dogodila kod groblja u Poljani.

Sudeći prema priopćenju PU požeško-slavonske, 25-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom te je izlaskom iz zavoja počeo pretjecati drugi auto.

Okolnosti nesreće

- Kako nije vodio računa o razlici između brzine kretanja svog vozila i brzine kretanja vozila iz suprotnog smjera, došlo je do udara prednjeg lijevog dijela vozila kojim je upravljao 25-godišnjak u prednji lijevi dio osobnog automobila, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja. Nakon udara oba vozila su završila u putnom kanalu - kažu u PU požeško-slavonskoj i dodaju kako je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđeno dvoje djece i 47-godišnjakinja koji su se nalazili kao putnici u vozilu kojim je upravljala 32-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena.

Protiv 25-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!