Fotografija: Policijski presretači lovili su vozača starog Opela punih 50 minuta no on im je ipak uspio pobjeći/Foto: Igor Sambolec /CROPIX
Policijski presretači lovili su vozača starog Opela punih 50 minuta no on im je ipak uspio pobjeći/Foto: Igor Sambolec /CROPIX

Čovjek bez šake u starom Opelu zbrisao policijskim presretačima?

Dva nabrijana policijska presretača uspjela su ga zaustaviti u Rovišću kraj Bjelovara, no kada su izašli iz svojih vozila kako bi ga identificirali i ispisali mu cijeli niz kazni, vozač je pritisnuo papučica gasa i odjurioJedan je muškarac u petak oko 11 sati u starom neregistriranom Opelu uspio zbrisati nabrijanim policijskim presretačima. 

Policija je u petak oko 10.40 sati dobila dojavu kako jedan vozač u starom neregistriranom autu krši prometne propise i ozbiljno ugrožava druge vozače. Dva nabrijana policijska presretača uspjela su ga zaustaviti u Rovišću kraj Bjelovara, no kada su izašli iz svojih vozila kako bi ga identificirali i kaznili, vozač je pritisnuo papučica gasa i odjurio. Nakon što su ga lovili punih 50 minuta, on im je iznenada skrenuo na poljski put u šumu i netragom nestao.

Stari znanac policije

Policija ga još uvijek nije pronašla. U bijegu u neregistriranom autu napravio je niz prekršaja: nije se zaustavio na znak 'Stop', vozio se po nogostupu, vrludao je po cesti i ugrozio je druge vozače u prometu.

Kako piše portal Danica.hr, čitatelj iz Bjelovara u subotu im je dojavio još jednu nevjerojatnu stvar. Prekršitelj, kaže, uopće nema jednu šaku koju je izgubio u nesreći, a na drugoj ruci ima samo dva prsta!

“Čovjek je stalno je u zatvoru zbog prekršaja u prometu i krađa… Ulove ga, osude i kasnije puste”, ogorčen je čitatelj.

Kaže kako ima otprilike 50 godina i strah je i trepet u bjelovarskom kraju jer krade sve što stigne, piše Danica.hr.