Fotografija: 
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)

Automobilom oborila pješakinju na pješačkom prijelazu u centru Bjelovara

Nakon udara pješakinja je pala na kolnik, te je zbog zadobivenih ozljeda prevezena vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ BjelovarNeoprezna vozačica izazvala je u utorak, petnaest minuta iza podneva, prometnu nesreću u Bjelovaru u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. 

Kako javlja bjelovarsko-bilogorska policija koja je obavila očevid, do nesreće je došlo na raskrižju Franjevačke ulice i Šetališta dr. Ivše Lebovića. Stradala je pješakinja koja je prevezena u bolnicu. 

Pješakinja pala na kolnik

Čini se kako je vozačica osobnog automobila prebrzo ušla na pješački prijelaz.

- 40-godišnja vozačica osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka je skretala u ulijevo, a da se nije približavala pješačkom prijelazu sa sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno tako da može zaustaviti svoje vozilo da bi propustila pješake koji su već stupili na obilježeni pješački prijelaz, uslijed čega je lijevim bočnim dijelom vozila udarila u tijelo 51-godišnje pješakinje koja je već stupila na obilježeni pješački prijelaz.

Nakon udara pješakinja je pala na kolnik, te je zbog zadobivenih ozljeda prevezena vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar poradi pružanja liječničke pomoći.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!