Fotografija: Nesreća u Severinu/Foto: Facebook
Nesreća u Severinu/Foto: Facebook

Prošao kroz crveno svjetlo na semaforu i skrivio prometnu nesreću

61-godišnji vozač koji je skrivio nesreću, te njegovi putnici, kao i vozač drugog automobila vozilom hitne pomoći prevezeni su u OB Bjelovar gdje su im ozljede kvalificirane kao lakšeSEVERIN - Jutros oko 9 sati u Severinu dogodila se prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđeni vozači dvaju automobila i putnik iz jednog vozila.

Naime, kako su nam potvrdili iz PU bjelovarsko - bilogorske, 61-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom s autoprikolicom zagrebačkih registarskih oznaka krečući se državnom cestom iz smjera Bjelovara prema Bulincu nije se zaustavio na crvenom svjetlu na raskrižju već je prednjim krajem vozila udario u lijevi bočni dio osobnog automobila koji se kretao županijskom cestom iz pravca Dautana prema Orovcu, a kojim je upravljao 70-godišnjak.

Nisu bili pijani

Od siline udara vozilo zagrebačkih registarskih oznaka odbačeno je na nogostup gdje je prednjim lijevi dijelom udario u betonski stup nakon čega se zaustavio. Drugi automobil bjelovarskih regisarskih oznaka je odbačen na zelenu površinu.

Na oba vozila nastala je materijalna šteta. 61-godišnji vozač koji je skrivio nesreću, te njegovi putnici, kao i vozač drugog automobila zadobili su tjelesne ozljede. Vozilom hitne pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Bjelovar gdje su im ozljede kvalificirane kao lakše tjelesne ozljede. Oba vozača su alkotestirana, a reakcija na alkohol je izostala.  

Protiv 61-godišnjaka koji je skrivio nesreću slijedi obavezni prekršajni nalog.