Fotografija: Mole se svi koji vide ukradene bicikle da se jave roditeljima ili policiji/Foto: Ivanka Ćuić
Galerija
Mole se svi koji vide ukradene bicikle da se jave roditeljima ili policiji/Foto: Ivanka Ćuić

10-godišnji Bjelovarčanin Dorian: "Mama, ukrali su meni i prijatelju bicikle dok smo se igrali"

Ovo je dno dna, sram može biti onoga tko se odvažio na ovakav čin, srce me boli jer ne mogu utješiti svoje dijete, nesretna je Ivanka koja nam priča kako se krađa dogodila pored mjesnog doma Stjepan Radić nedaleko Gradskog bazenaBJELOVAR – „Moj 10-godišnji sin Dorian prije otprilike sat vremena došao je kući na rubu plača. U šoku nam je ispričao u jednome dahu kako su njemu i 7-godišnjem prijatelju nestali bicikli dok su se samo nekoliko desetaka metara dalje igrali“, ovim nam je riječima Bjelovarčanka Ivanka Ćuić ispričala šokantnu i drsku krađu koja ih je zadesila.

Pored mjesnog doma

-Nije stvar u novcu, sve što moje dijete preraste, ja od srca poklonim dalje, a tako je i s igračkama. No ovo je dno dna, sram može biti onoga tko se odvažio na ovakav čin, srce me boli jer ne mogu utješiti svoje dijete – nesretna je Ivanka koja nam priča kako se krađa dogodila pored mjesnog doma Stjepan Radić u Ulici Željka Markovića u Bjelovaru, nedaleko Gradskog bazena.

/Foto: Ivanka Ćuić
/Foto: Ivanka Ćuić

Njezin sin Dorian i još jedan dječak iz susjedstva igrali su se pored spomenutog doma te su trčkarali obližnjom livadom. U međuvremenu je bešćutan lopov ukrao njihove bicikle i udaljio se.

Slomljeno srce djeteta

-Bicikl od mojega sina je nalik BMX-u, plavo/bijelo/crni. Drugi bicikl je tip manjeg Mountain bikea s crvenim detaljima pa molim sve koji možda vide opisane bicikliće da jave policiji. Uistinu nije stvar u novcu, već u slomljenom srcu mojega djeteta i njegovog prijatelja. Dorian je maloprije došao u kuću i kaže mi kako se ne može ni igrati jer je pretužan – priča nam Ivanka koja ne razumije da ima toliko bešćutnih ljudi koji su spremnu na ovakve gnjusne činove.

Dorian s biciklom koji je danas ukraden/Foto: Ivanka Ćuić
Dorian s biciklom koji je danas ukraden/Foto: Ivanka Ćuić

Spomenimo i to kako su kontaktirali i policiju koja je napravila zapisnik o drskoj krađi. A putem društvenih mreža, objava o ukradenim biciklima podijeljena je više od stotinu puta u jednome satu. Nadaju se svi, a najviše Dorian i njegov prijatelj, da će ova tužna akcija potrage za dječjim biciklima biti sretno okončana.