Fotografija: Provalnici su na području Bjelovarsko-bilogorske županije imali pune ruke posla/Foto:Admir Buljubašic/CROPIX (ilustracija)
Provalnici su na području Bjelovarsko-bilogorske županije imali pune ruke posla/Foto:Admir Buljubašic/CROPIX (ilustracija)

Iz vikendice ukrali kompresor i stol, s groblja umjetno cvijeće, a iz pravoslavne crkve tepihe

Ukupna šteta počinjena krađama u Jabučeti, Bedeniku i Srijedskoj iznosi oko 10.000 kuna, izvjestila je PU bjelovarsko-bilogorskaLopovi koji haraju po području Bjelovarsko-bilogorske županije imali su u proteklih nekoliko dana pune ruke posla.

Naime, prema informacijama PU bjelovarsko-bilogorske, nepoznati lopov je u razdoblju od 24. ožujka do 11. travnja s otvorene terase jedne vikendice u Jabučeti ukrao kompresor, metalnu kutiju za drva i stol. 30-godišnjem vlasniku pričinjena je šteta od tri tisuće kuna.

Crkva nije bila zaključana

Tijekom prošlog tjedna, na mjesnom groblju u Bedeniku netko je s jednog groba ukrao nekoliko cvjetnih aranžmana od umjetnog cvijeća čime je osoba koja održava to grobno mjesto oštećena za oko 300 kuna.

Isto tako, u razdoblju od 06. do 10. travnja iz nezaključane pravoslavne crkve, Crkvene općine Srijedska, koja trenutno nije u funkciji zbog priprema renoviranja, netko je ukrao tri tepiha vrijedna više stotina kuna.