Fotografija: Sve je spremno za 4. izdanje Delta Winter Rallyja/ Foto: D. Kirin
Galerija
Sve je spremno za 4. izdanje Delta Winter Rallyja/ Foto: D. Kirin

Zbog Delta Winter Rallyja za vikend u Čazmi i okolici posebna regulacija prometa. Evo detalja

"Molimo građane za punu suradnju u organizaciji natjecanja tako da u navedenom vremenu zatvore sva vrata na ulazima u dvorišta te da posebnu pažnju posvete brizi o djeci", kažu organizatoriOvoga vikenda u Čazmi se održava 4. izdanje Delta Winter Rally Showa. Riječ je o već dobro poznatoj utrci kojom počinje sezona relija u našoj zemlji, o čemu smo već pisali OVDJE.

Brzinci u Čazmi i makadam od Miklouša do Šimljanika i nazad 13. i 14. siječnja 2024. godine privući će ponovno sve ljubitelje relija u čazmanski kraj. Upravo je to razlog zašto će u Čazmi i okolnim mjestima tijekom vikenda na snazi biti posebna regulacija prometa.

Dio ulica bit će privremeno zatvoren za promet

Konkretnije, u subotu 13. siječnja 2024. godine vozi se test vožnja (shakedown) od 11:00 – 14:00 na cesti Sveti Vid, Pravoslavna kapela svetog Amosa – Vučani.

- Navedena prometnica i sve pristupne ceste, uz prethodnu suglasnost Grada Čazme i odobrenje Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, bit će zatvorene za javni promet od 10:00 do 14:30 sati, kažu iz Grada Čazme.

Istoga dana voze se dva brzinska ispita Čazma 1/2, sa startom u 17:01 i 18:24 u Ulici kralja Tomislava (iza kružnog toka), zatim Livadarskom ulicom, Ulicom Antuna Gustava Matoša, Alojza Vulinca i Kralja Tomislava.

- Navedena prometnica i sve pristupne ceste, uz prethodnu suglasnost Hrvatskih cesta, Grada Čazme i odobrenje Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, bit će zatvorene za javni promet: Ulica kralja Tomislava – 15:00 do 21:00 sata, Ulice Livadarska, Antuna Gustava Matoša i Alojza Vulinca- 16:00 do 20:00 sati, dodaju iz čazmanske Gradske uprave.

Upute za gledatelje/ Foto: Grad Čazma
Upute za gledatelje/ Foto: Grad Čazma

U nedjelju 14. siječnja 2024. godine voze se brzinski ispiti BI 2/4 Šimljanik 1/2 i BI 3/5 Donji Miklouš 1/2 na relaciji Gornji Miklouš Šimljanik i obratno.

- Navedena prometnica i sve pristupne ceste, uz prethodnu suglasnost Hrvatskih cesta, Grada Čazme i odobrenje Policijske uprave Bjelovarsko Bilogorske bit će zatvorene za javni promet: 08:00 do 17:00 sati, poručuju iz Grada te nastavljaju.

Pomoć građana

- Molimo građane za punu suradnju u organizaciji natjecanja na način da u navedenom vremenu:

- Zatvorite sva vrata na ulazima u svoja dvorišta.

- Posebnu pažnju posvetite brizi o djeci, pazeći da su u svakom trenutku na sigurnom.

- Domaće životinje i kućne ljubimce držite u zatvorenim prostorima, kako se ne bi nekontrolirano našli na cesti.

- Da svoja vozila uklonite s prometnica kojima prolazi staza brzinskog ispita.

- Ukoliko nastupe posebne okolnosti koje zahtijevaju intervenciju hitnih službi da se obratite najbližem sucu /ili redaru koji će biti raspoređeni duž staze.

Ukoliko u pripremi i tijeku natjecanja imate bilo kakvo pitanje, primjedbu, pritužbu ili organizatori moče da ih se kontaktira na telefone:

- prije natjecanja ROBERT TATARIĆ, +385 98 178 4398, MARKO CVITKOVIĆ, +385 91 321 0301

- za vrijeme trajanja natjecanja – IVAN JAKŠIĆ, +385 98 951 2144, SINIŠA PAVELIĆ, +385 97 752 0238

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!